25 de setembre del 2014

Canvis!!!


Ja us explicava durant l'estiu, que havia estat una mica desconectada del blog, però que seguia activa. 



He seguit amb els collages, l' Art Journal i un àlbum que ja heu vist aquí. Malgrat ho vaig cel.lebrar una mica tard, *paper pautat va fer dos anys al juliol.
Tenia al cap donar-li un aire nou, ja us he comentat que em sento molt orgullosa de l' imatge que tenia el blog, una capçalera dissenyada per mi i el principal poder afegir gatgets que funcionen, però en aquests dos anys jo he canviat, els meus treballs també i volia que això també es respires al blog.
M'ha costat l'estiu recollir prou tutorials i informació per fer les modificacions amb una mica de seguretat, tot i així si heu entrat darrerament, haureu trobat una capçalera que no anava gaire bé. 
La veritat és que he trigat unes dues setmanes a aconseguir que tot funciones. De fet tinc encara algún canvi pendent i errors per rectificar però en general tot està força aprop del que buscava.
Just l' Isis de RosaVerdosa, va fer uns canvis espectaculars al seu blog, podeu consultar el seu post, amb les explicacions sobre les referències que ha tingut en compte i quin procés a dut a terme pel canvi. Jo ja tenia la meva plantilla gaire bé acabada, però val la pena llegir-lo, al marge de lo bonic que és el seu blog, dona informació molt útil!!!!

I he seguit amb els canvis... la meva habitació-taller, es pot dir que està acabada!!!! he anat guanyant espai, claror i l' ambient que volia molt poc a poc, he dedicat les vacances a pintar parets, comprar quatre coses a Ikea, restaurar algún moble i reciclar tèxtil per fer els complements, us ho ensenyaré tot en el proper post!!!

Un altre pas endavant, posar ordre als collages per triar els que van anar a l' exposició col.lectiva, ArtSau. Us donaré més detalls!!!

I per acabar de col.locar-ho tot al seu lloc,  el dia 1 de septembre vaig començar una nova feina...


del Mac al Pc


de la publicitat al tèxtil...

Ara ja tot en ordre, un trimestre complicat i mogut, però de mica en mica tot està al seu lloc i en ordre per una nova etapa!!!
Si heu llegit fins aquí gràcies per la paciència!!!
Fins aviat!!


3 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta nova imatge del Blog... Molts canvis i reorganització... Només poden venir coses bones així!
    Petonets, guapa!

    ResponElimina
  2. Doncs la feina feta ha valgut la pena. T'ha quedat molt bé. Petons i sort amb la nova étapa,

    ResponElimina
  3. Una imatge nova del blog, nou treball...que tots els canvis siguin bons i el millor per a tu!!!!
    Petonetsssssssssssssssssss!!!!

    Charo

    ResponElimina