30 d’abril del 2014

MISCRAPLAB está de cel.lebració!!!

Doncs si!!!
La Marta ha arribat als 600 Likes a la seva pàgina de facebook, bé a aquestes alçades segurament en seran molts més.
Crec que gairebé tothom sap qui és, l' ànima de MiScrapLab, us convido a què passeu pel seu blog i entendreu per que tanta gent la segueix, els seus treballs són dolços i especials.
Jo vaig tenir la sort de coneixèr-la fa ja temps en una trobada que van organitzar les noies de FemScrap, vam compartir taula, experiències i molts riures i el millor és que sense saber-ho les dues participàvem en un mateix intercanvi entre blogs, el Swap que RosaVerdosa havia organitzat... la destinatària del seu regal era jo, ella no va dir res per suposat, però l' il.lussió de rebre aquell preciós paquet va ser immensa, per partida doble... la nostra va ser una trobada ben especial.
Marta et desitjo des d' aquí, que en poc temps tornis a cel.lebrar una muntanya de nous LIKES, una abraçada i un petó gegant!!!!


Per saber quines són les bases del sorteig feu click AQUÍ !!!


2 comentaris:

  1. Bonica!!! Gràcies per aqeusta entrada!! Ets una d'aqeulles persones especials que et creues a la vida. 5 minuts al teu costat són suficients per veure lo fantàstica que ets!! Espero veure'ns ben aviat, la propera sense presses i poder prendre algo i xerrar i scrapejar i arreglar el món... i el que faci falta!! Un petonàs flor!! Muuuuuas!!!

    ResponElimina