19 de març del 2014

... i aquesta setmana!!!

SETMANA10: "EL QUE TINGUIS SOBRE LA TAULA"

Divertida proposta, veritat!!!

Doncs, com a cosa estranya, aquest cap de setmana la meva caòtica taula de treball estava força recollida, ho vaig haver de fer per força, per què ja no sabia on estava res!!!
Així que sobre la taula el que més destacava eren dues noves compres, la tinta acrílica Vallejo i un nou color sensacional de Chalk Paint a part d' una safata amb coses que al recollir, no vaig saber molt bé on i com guardar, entre elles una ploma, que no és una decoració que faci servir gaire.
Divendres va ser un dia de notícies... d' aquelles que et fan plantejar moltes coses, t'adones de fragilitat del que ens envolta, salut, estabilitat, emocions en definitiva de la pròpia vida.
I aquest és el tema que vaig plantejar en el collage, una idea senzilla i amb dos elements, el cercle que per a moltes cultures simbolitza la vida, l' univers, la perfecció i una ploma, petita, lleugera i fràgil.



La creativitat, en qualsevol de les seves variants és una bona forma de canalitzar emocions, us passa també a vosaltres!!??


2 comentaris:

  1. Doncs sí! a mí també em passa!! I m'encanta el teu collage!! super sencill , delicat i bonic!! i els colors super encertats!!! Petons i espero que estiguis bé!

    ResponElimina
  2. Increible el collage!!! me encanta Silvia,
    un super beso ...
    marisa

    ResponElimina