5 de febrer del 2014

Segueixo avançant...

Al meu "lent ritme", pero vaig avançant, com a mínim he possat una mica d' ordre al meu cervell.
He fet llistes, marcat prioritats, esboços de les idees que em venen al cap i que si no, acabo oblidant o retenint només una part... així és el meu caos mental habitual.
He començat projectes i ara per ara porto al dia el meu repte amb el collage.

SETMANA 5: SEGELLS




Si, ho veieu bé he fet servir rosa!!!!

Si em vaig atrevir amb el groc, ho havia d' intentar!!! no estic molt convençuda del resultat, pero la idea principal d' aquests collages, és per una banda la disciplina setmanal i d' altra fer el que no faig habitualment.
L'Aurea de Cromatismes, em va augurar un gradual i subtil us del rosa, quant fa ja uns anys li vaig confessar que és un color que no m' agrada en absolut, o això creia...
També és veritat que de tons i variants de rosa hi ha per tots els gustos, per a riure de una part important del sexe masculí quant els parles d' un "pal", "nude", "maquillatge" o "empolvat"... la resposta és... ui, sí, és molt diferent...
Doncs si, són diferents i l' Aurea tenia raó, m' acosto perillosament al costat "fosc" bé "pink". 
He recuperat papers als què no feia ni cas i fins i tot li he dedicat un tauler al meu Pinterest... 
Així doncs, sobre un paper texturat d' aquarel.la, he treballat amb pocs elements, un paper quadricul.lat reciclat, paper vegetal i retalls d' uns papers fets a mà, que em van regalar a la feina.
He fet servir un segell de cal.ligrafia per fer el fons i un de floral que és el meu preferit, tot en tinta colorbox grisa i spray Mr Huey's gris. Una mica de washi tape i ja està.

L' he titulat "Amagat".

2 comentaris:

  1. Felicitats!!!!!!!!!!!!!! jo també tenia algun color que no m'agrada gens i poc a poc he superat el meu trauma!! Crec que tots els colors tenen la seva gràcia, i que sempre queden bé si trobes la bona combinació. M'agrada la subtilesa dels segells al teu collage. Un petonàs!!

    ResponElimina
  2. L'Aurea té tota la raó, crec. Jo tampoc sóc de rosa i la capsa de la "guarde" per a la meva nebodeta la vaig fer "rosa chicle"...no vegis!!jajajajaja
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina