6 de gener del 2013

22*12

Mica en mica aniré posant al dia al bloc, començo amb un àlbum molt especial...

22*12


És la data d' aniversari de la meva germana petita, ha fet 40 anys, ho vam celebrar amb una fantàstica festa amb la família i amics, vam sopar uns plats boníssims, vam riure molt i vam ballar fins tard, un celebració ens feia molta falta, fins i tot la mes peque de la família va aguantar fent fotos a tots els convidats i ballant el "gagman style"!!!!


Per l' àlbum he fet servir una estructura irregular (m' agraden molt així), hi han fulls per posar fotos i sobre tot, sobres i espais dedicats a les signatures, escrits i comentaris que van deixar els convidats.


Els colors... doncs els meus preferits, torrats, beige, gris i turquesa... hi han varies col.leccions de paper , m' agrada reciclar tots els retalls que van quedant, igual que les tapes que estan fetes amb caixes de galetes.

Hi han etiquetes de la col.lecció "Pops of" d' ILS i "remember" de SODAlicious (també papers de les dues, són molt bonics i molt agraïts per treballar).
La resta de dissenys, dels sobres i etiquetes són meus.


Li he posat anelles per que pugui créixer tant com sigui necessari.


Només he avançat unes fotos del nostre viatge a Londres que era part de la celebració, sortida de noies!!

Per tancar l' àlbum un sobre pel DVD de fotos que van editar els amics, paper vegetal i una contraportada irregular.

Aquest és el pastis que li van fer la meva germana Mireia i la meva neboda, jo em vaig encarregar del número 40 per acabar de guarnir-lo!!! boníssim!!!










8 comentaris:

  1. Quina meravella d'àlbum!!. M'agrada moltíssim!!!!.
    I el pastís...quina pinta més bona!!jajaja

    petonets!

    Charo

    ResponElimina
  2. hola, bondia! M'agrada molt l'estil, el format i els colors de l'àlbum, el miro i em sento molt identificada, s'asembla molt a l'estil que faig ara. La idea de posar sobres i targetes de línies pautades li dóna un "toque" de dinamisme que fa amena la mirada, sense carregar massa per l'armonia de colors! Felicitats! M'agrada molt!

    ResponElimina
  3. Aquesta album es maquissim , els color m'agraden moltisim , el tema irregular , jo en soc fan !!! i que t'he de dir dels papers ILS i sodalicius, encara m'en queda algun , pero el guardo com un tresor !!!

    ResponElimina
  4. WOW!!!
    M'a agrada Silvia!!! sempre tan fi i estructurat.... molt chulo!
    zorionak!
    Alizia

    ResponElimina
  5. M'agrada l'estil seré que té. Què maco!

    ResponElimina
  6. Silvia, ET FELICITO!!! A la teva germana també! (és la del bulldog?? jejeje!) Ha d'estar super contenta!
    Un álbum d'estil senzill, net i moooolt currat....i molt personal! ( amb el PAPER PAUTAT!!!) :D

    ResponElimina
  7. Ostres!!! que xulo Silvia!! m'encanta!! els colors, el destructurat, els detalls.... t'ha quedat genial! felicitacións!!
    Un petó de bon any,
    Helena

    ResponElimina
  8. és fantàstic!! quina gama més bonica de colors i la composició genial, a vegades no calen tantes coses per fer-ho bonic! M'ha encantat!

    ResponElimina