30 de setembre del 2012

Un quadern de viatge.

La meva germana em va demanar un quadern de viatge per una amiga. Li agrada prendre notes dels seus viatges i li agraden les coses fetes a mà així que era un regal perfecte.
Aquest mini és un original de Karine Cazenave, forma part dels treballs que es van dur a terme el cap de setmana {entreARTistes} Barcelona, que van organitzar la Mir i l' Aurea de Cromatismes.
El pare estava ja molt greu i no vaig poder fer els tallers, just vaig anar per recollir el material i agafar quatre pinzellades de les explicacions de la Céline Navarro, sobre el seu àlbum.
Amb les fotos del tutorial, vaig començar a muntar el mini de la Karine, però no sabia molt bé que fer-ne i el vaig deixar apartat.
Quant la Cristina em va demanar el quadern de viatge, vaig pensar que modificant una mica l' estructura el podia fer servir, bàsicament la primera meitat segueix el disseny original, després l' he adaptat. Hi he afegit un bloc de notes, una bossa transparent i algunes butxaques més.


Les etiquetes son meves, les he fet per aquest quadern.
Crec que tant a l Cristina, com l' Esther la persona que l' ha rebut, els hi ha agradat i jo estic molt contenta!!

3 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bé!. Jo vaig anar aquell cap de setmana a fer els tallers de la Karine i la Céline. Sento molt les raons per les quals no vas poder anar!
    Aquesta estructura, encara que una mica complicada (per tant tallar) és fantàstica.

    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
  2. Es veu xulooo, però les fotos son molt petites i no puc mirar-les tanbé per agafar idees!! oooh!

    ResponElimina