12 de març del 2016

... de tornada, un cap de setmana de fira... Scrap+

Segueixo amb falta de temps, per mi, per les meves coses, pel blog.
Estem a Març i un dels propòsits d' aquest any organitzar-me millor, i publicar regularment, de moment no soc capaç de dur-lo a terme...
Estic activa, treballant en el meu art journal i altres projectes creatius, de dilluns a divendres no tinc temps, més que per ordenar i anotar idees i esborranys a la meva agenda, per tenir-los frescos el cap de setmana que és quant hi puc treballar.
Desprès d' una grip, llargues jornades de feina de cansament físic i ànimic, ha arribat un moment de respir, un cap de setmana per mi, per compartir creativitat i amistat amb persones fantàstiques. Un lloc especial Sitges, un sol espectacular i un event genial la Fira Scrap+.
Temps per xerrar, abraçar, riure, retrobar, coneixer i embrutar-se les mans... m' he sentit molt feliç per tot això i per què una vegada més l' Esther i el seu equip, han confiat en mi per participar en l' activitat Art+.


Sobre la fira, com sempre organització impecable, una pila d' expositors i visitants, sabeu que és la segona fira de Scrap més gran d' Europa després de Version Scap!!
 i el millor de tot, les persones.
L' Esther Segura, em va demanar al gener si volia participar un any més en l' exposició col.lectiva Art+. 
Em va fer molta il.lussió que comptéssin amb mi, 
la proposta, Records i el nexe comú de totes les pàgines una dolça fotografia de Silvia Segura. 
Moltes gràcies per pensar en mi!!!!

Aquesta és la meva interpretació:


Una composició senzilla, amb materials reciclats, pa d' or, tinta xina i paper vegetal, per explicar el que el tema em suggeria. 
Els records, la memòria, la meva història, llums i ombres.



Dissabte... activitats, abraçades i trobades amb dones fantàstiques, creatives, amb les que en llarg del temps acabes sentint molt properes, encara que amb la majoria el contacte sigui per mitjà dels blogs.

Un taller, amb una gran artista i millor persona l' Aurora Almunia,
em feia molta il.lussió compartir una estona amb ella, admiro la seva feina, creativa, personal i sempre sorprenent. vaig aprendre a fer servir les pintures a l' oli, unes ceres de colors brillants i versàtils d' us, que vam aplicar a un projecte molt original.
Una estona genial, amb uns resultats ...  bé aquests...


A la tarda la visita del meu fill per veure l' exposició i passar una estona passejant plegats i no podia faltar a la presentació de la nova col.lecció de papers de Marisa Bernal.
i al vespre Nexus+
un espai on compartir, aprendre, debatre i fer una estoneta de scrap, la Raquel Reyes va fer una bonica exposició sobre com ella plasma els sentiments a les seves pàgines i després vam fer un petit àlbum proposat per l' Aurora, per poder guardar tots els records i les vivències de la fira.


Una estona divertida, riure molt riure, conèixer noves companyes de taula, sopar i parlar, parlar, parlar...

i diumenge... llevarse  trobar-se amb aquesta imatge


la millor manera de començar el dia i la perspectiva de trobar-me amb persones excepcionals la Marta i la Rosa Scrapicua, la Montse i coincidir novament amb gairebé totes les components de Fem scrap, com a talleristes o compartint espais.
i una nova activitat, Edu+
quatre hores de tallers temàtics de 30 minuts, dirigits per grans artistes, que amb breus pinzellades ens van donar informació útil per aplicar en les nostres creacions.
Més riures, xerrades i persones entranyables.


Totes les fitxes de cada-mini taller ben guardades en una caixeta feta pel taller.

Un cap de setmana especial, gracies a les persones amb qui m' he trobat, compartit, xerrat, rigut...
gràcies a totes per ser com sou.


3 comentaris:

  1. Vaig veure el teu Layout i em va encantar... Com tot el que fas!! I va ser genial retrobar-te.

    ResponElimina
  2. Una crònica molt maca, Sílvia!. El teu LO té el toc distintiu teu d'elegància!!!!!
    Jo no vaig anar en part per una grip que m'ha deixat K.O fins fa poc i en part perque tinc un munt de petits viatges a prop i no era cuestió de tornar-se boja veient scrap per tot arreu!!jajajajajaja
    Petonets i bon diumenge!!!

    Charo

    ResponElimina
  3. Va ser un plaer poder compartir taller i dinar diumenge passat. Ho hem de repetir més sovint. Molts petonets i que tinguis una bona setmana.

    ResponElimina