12 d’octubre del 2015

LLibre alterat.

Get Messy, comença una nova temporada d'Art Journal, el tema pels mesos següents és:
PARAULES

La primera proposta, és un llibre alterat on treballar pàgina a pàgina, les indicacions de cada setmana.
Mai havia "alterat" un llibre abans, els llibres m' agraden i crec que tots tenen el seu valor, bons, dolents, nous o vells.
En els meus treballs faig servir sovint pàgines amb text, la majoria són de diaris, també hi ha alguna de llibre, que trec de fulls desequadernats de llibres que altres han llençat.
Fa uns mesos, un company de feina va trobar una bossa de llibres al costat del contenidor de reciclatge de paper, els va recollir i la sorpresa va ser que estaven escrits en polonés.
Em va regalar un manual molt tècnic de jardineria, hi havia il.lustracions de plantes i com sap que guardo els trossets de paper més inverosimils, li va semblar que em podia ser útil.
Davant de fer servir una llibreta per no espatllar un llibre, em va semblar que aquest manual, ple de formul.les químiques i gràfics podia ser una opció.


M' agrada molt el tema d' aquesta nova temporada, les paraules són importants per mi, junt amb les fotografies, m' ajuden a conservar la memòria i a expressar emocions i sentiments.
Segueixo, totes les propostes que l' equip va indicant, però a mi m'és difícil fer treballs sense donar una coherència i fer-los un mica meus, així que he pensat que el fil sigui la tardor, és la meva estació preferida i m' ha semblat que ho puc compaginar bé amb les tècniques i temes proposats.
Els colors càlids de la tardor seran també una forma que tot el llibre tingui una constant.




Així he deixat, el manual de jardineria, estic acabant les primeres pàgines, ja sabeu que el meu ritme no és gaire trepidant, però avanço, espero poder mantenir el ritme!!!


8 comentaris:

  1. T'ha quedat preciós Sílvia. A mi també m'encanta la tardor i trobo molt bé que hagis escollit aquest tema com fil conductor. Estaré esperant veure com segueix el projecte. Petonets

    ResponElimina
  2. Què maco!!! Jo tinc moltes ganes d'alterar un llibre, quan els veig m'hi enamoro i aquest té un toc molt dolç. Ja tinc ganes de saber com continua aquest projecte. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse!!! quina il.lussió llegir-te!!!

      Elimina
  3. Les propostes de getmessy són genials però encara és millor si ho adaptes al teu estil i forma de fer. Aquest llibre de jardineria reconvertit, promet!
    Una abraçada, Sílvia.

    ResponElimina
  4. Les propostes de getmessy són genials però encara és millor si ho adaptes al teu estil i forma de fer. Aquest llibre de jardineria reconvertit, promet!
    Una abraçada, Sílvia.

    ResponElimina
  5. Quin canvi tant bonic li has donat al llibre!!!!. M'encanta!!!
    Un petonet gegant!!! :)

    Charo

    ResponElimina