21 de desembre del 2014

... i ja és Nadal...

... els llums al carrer, ens avisen que s' acosta...
penses que encara falten dies, però el temps corre i no t'adones que realment està aquí mateix. Sempre em passa, no em ve gens de gust els guarniments i els preparatius, el meu fill s'ha fet gran i l' expectativa de parar l' arbre o comprar una figureta nova pel pessebre, ja no hi és, com no hi són persones imprescindibles en la meva vida i que aquests dies et fan mirar enrere amb tristor.
Els petits de casa han crescut i les festes han canviat, i al final aprens a mirar aquests dies amb un altre punt de vista.
La família continua unida amb absències, però també amb noves personetes que creixen, s' il.lussionen i volen col.laborar i formar part de tot aquest enrenou i penses que no pots deixar de seguir amb tot el que el Nadal comporta i comences a fer llistes d' idees, regals, menjars...
Així que el punt de partida de les festes a casa sempre ha estat Santa Llúcia, de fet és quant començaven abans les fires i l' encesa de llums a la ciutat i quant l' aspecte de casa canvia, aquest any he decorat poc i tot fet a mà.
He buscat el que tinc a l' abast i amb això he canviat l' aspecte de casa...




Les corones, estan fetes amb les plantes seques de les mongeteres de l' hort, les acostumo a guardar, doncs malgrat seques continuen flexibles i fàcils de manipular, unes pinyes, retallets de roba, filferro, cordill de cànem i uns estels troquelats de paper texturat.


Amb els mateixos materials, he guarnit uns pots de vidre que serveixen de portaespelmes.
Unes branques del bosc, han substituït, l' arbre tradicional.



I al que si que no renuncia el meu fill, malgrat fer-se gran, és al calendari d' advent, que aquest desembre he fet amb sobres de paper kraft i tags guarnits.





I el desembre també ha estat temps de tallers infantils, targetes de nadal, etiquetes, cartes... el primer per l' Ajuntament de Vilanova de Sau.



I el segón amb l' Alicia a Alfil.be Sagrada Família.



Treballar amb nens em fa molt feliç, són espontanis, treballadors i creatius, són capaços de transformar qualsevol projecte, en un món personal i acolorit transformant la idea original en una cosa nova i fantàstica!!!
I vosaltres que tal porteu els preparatius de nadal!!!

4 comentaris:

  1. M'han encantat el calendari i les targetes!!! Petons i Bon Nadal!

    ResponElimina
  2. Molt bonic tot, amb aquest toc natural de les mongetes i les pinyes i el blanc i kraft dels papers.
    Bon Nadal, Sílvia!

    ResponElimina
  3. Molt emotives les teves paraules, i les teves decoracions....precioses!!! Petons!!

    ResponElimina