26 d’agost del 2014

Nou...

Aquest estiu, he gaudit de la lectura d'un llibre de poemes d'un enamorat de les Guilleries com jo. 
El Nan Orriols, parla en el seu darrer llibre "Ocells petits" (Viena Edicions), del que l'envolta, sensible amb la natura, els paisatges i els essers estimats, acid i directe amb la societat...
Ell sap transmetre amb paraules, el que jo seria incapaç, però em sento molt propera en el sentiment que provoca, l'experimentar dia a dia els canvis i els regals pels sentits i l'ànima que el nostre privilegiat entorn ens porta.
Sovint us parlo, del que el bosc que envolta casa meva m'aporta, de els canvis d'estació que a ciutat passen de puntetes, mentre que aquí encara que els gaudeixi dos dies per setmana... es mostren espectaculars!!!
La tardor i la primavera són el màxim exponent de colors, olors i sensacions... no se retindre-les amb paraules, però ho intento a la meva manera... amb imatges.
Vaig retratar en blanc i negre les primeres flors de la temporada, el que volia no era una copia dels seus colors, sinó la llum que porten a un bosc que desperta, després de l'hivern, les llavors que amagades del fred, esperen l' escalfor i la llum del sol per tornar amb tota la seva força.
El poema "Futur" d'en Nan, parla exactament del mateix que jo volia explicar, així que em va semblar la millor introducció per les meves fotografies.






L'estructura de l'àlbum és senzilla, una cartolina texturada blanca dividida en tres tires, doblades per la meitat i superposades en forma de llibret.
Feia temps que havia guardat una bossa d'Intimissimi, els colors pedra i negre, junt amb el paper de seda interior imitant la roba d' encaix, em van semblar molt bonics i vaig pensar a fer-los servir per alguna cosa, en l'àlbum s'han convertit en les tapes i la decoració.


Un cop desmuntada la bossa, he fet servir les cintes de les nanses, per tancar l'àlbum, he retallat un rectangle a la mida de les cartolines, un cop doblat per la meitat s'ha convertit en la portada i contraportada. 
De l'exterior de la bossa he tapat el logo amb el paper de seda, l'interior l'he reforçat amb una mica de cinta japonesa. 
Els forats de les nanses, m'han servit per fixar les cintes.
Aquí veieu la resta...











La decoració, com us he dit la mateixa bossa i el paper de seda interior, retalls de paper ILS i SODAlicious, un parell d'etiquetes de roba reciclades, fustetes de la darrera col.lecció de GigietMoi, lluentons blancs, cinta japonesa, gesso i tinta Distress.
Mentre escrivia aquest post, vaig recordar que Xènia, havia fet des del seu blog, una proposta com a dissenyadora de FSN, que va titular "Recicla", ella va fer aquest preciós àlbum dintre una caixeta, el podeu veure aquí, junt amb tota la informació, gràcies per compartir sempre les teves idees.
Fins avui no he pogut pujar les fotos, és una mica just per participar, però com crec que s'ajusta a la proposta, m'apunto!!!

Nou, com les flors desprès de l'hivern, nova la funció d'una bossa de paper!!!
Gràcies Nan pel teu regal i les precioses dedicatòries !!!!


8 comentaris:

  1. És una preciositat d'album! Potser tu no trobes les paraules però amb les teves imatges i els teus treballs t'asseguro que fas arribar el sentiment igual que el poeta. És tan elegant! Molts petons

    ResponElimina
  2. Es precioso!! Me encanta! Sencillo y lleno de fotos bonitas!
    Bsts

    ResponElimina
  3. L'àlbum és preciós però el que més m'agrada és la teva sentsibilitat. I això, evidentement, es veu al teu scrap. Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em coneixes, em costa posar m'hi, em cal algún sentit per fer un àlbum!!!!
      Un petonàs!!!!!!

      Elimina
  4. Una preciositat Sílvia!. I dic com la Rosa, desprens molta sensibilitat amb els teus treballs!!
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
  5. Un treball preciòs i molt delicat !!!!

    Petonets

    ResponElimina