30 de maig del 2014

Project Life?????

Amb l' inici d' any, s' em va plantejar un bon dilema... m' agradava veure els PL a la xarxa i l' essència del projecte, hi ha blogs amb estètiques fantàstiques per aquest projecte, netes i originals.
D' altra banda el fet de documentar setmanalment i el tema de les fundes de plàstic no m' atreia en absolut.
Vaig començar a donar voltes de que i com volia documentar, amb quina freqüència, fugint una mica de l' estètica convencional i que no suposés la compra de més material.
Hi ha persones amb alternatives precioses, layouts, qui opta pel format de bossetes, però sense treballar setmanalment o formats 100% digitals...
I finalment vaig trobar una sol.lució que em convenç força, en primer lloc tenia la base de treball perfecte, en una llibreta Moleskine així de bonica que em va regalar Alizia per Nadal.


La reservava per alguna cosa especial i no podia anar millor, l' interior és de paper llis blanc trencat, no he volgut modificar la portada, doncs és molt bonica així.


I aquesta és la pàgina 1, el planteig senzill. Faig moltes fotos que difícilment després acaben en un àlbum, algunes del dia a dia, de la natura, de moments especials, són aquestes les que aniran configurant la llibreta, les agrupo per mesos i les decoro amb papers reciclats, de revistes, catàlegs, sobres... tot el que recullo i guardo!!!


Aquí teniu un recull d' algunes de les pàgines que he fet fins ara, li dono continuitat amb un alfabet que ja tenia de Studio Calico, que te una tipografia molt neta que m' agrada moltíssim, hi ha també cinta japonesa i alguna peça de fusta.



Els rètols de cada mes, així com els textos els edito jo mateixa amb el Photoshop.
A l' abril hi he afegit els guarniments de fusta de Leti de Gigietmoi, que donen molt de joc. 


I ho deixo aquí per no fer el post més llarg, les pàgines es van omplint a bon ritme, però amb allò que realment trobo especial a final de cada mes... no sé si realment encaixa en el que seria un PL, però em sento cómode i sense pressió amb aquest format i crec que en essència és el que compta, la meva marera de documentar particular!!!

Fins aviat!!!


5 comentaris:

  1. Doncs no sé si encaixa o no amb el que s'anomena Project life però a mi em sembla un projecte preciós, molt personal i cuidat. I tens raó la llibreta és molt maca i no calia tocar la tapa. Ja tinc ganes de veure com continúa. Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Em sembla genial que hagis a aconseguit trobar la millor fórmula per tu! Potser crees ena nova forma d'entendre el Project Life!
    A més m'encanta en teu estil tan senzill però ple de poesia!

    ResponElimina
  3. M'encanta això de fer-ho teu i sense comprar material!! Com sempre, sencill i elegant. Petons!!

    ResponElimina
  4. Es clar que encaixa!!...I saps per què???...perque és el que tu vols!!!jajaja. El PL crec que s'ha de portar al nostre terreny i realment el teu plantejament em sembla molt bonic!. Ja saps que jo faig la meva versió (el Project niece!!jajaja)
    Les pàgines molt netes i elegants!. I la portada d'aquesta llibreta és preciosa!
    Petonets i bon diumenge, Sílvia!!!

    Charo

    ResponElimina
  5. Encaixar o no encaixar ?? Crec que no és important, el més important és la teva manera de dur a terme la teva documentació anual, sense regles, sense formats... això és el que, per a mí, importa. M'agrada molt el teu plantejament, i la senzillesa de cada pàgina és el que dona valor al que documentes. Així que espero anar veiente l'evolució.

    Petonets

    ResponElimina