3 d’abril del 2014

I... va arribar... Scrap+Sitges!!!!

Doncs si, el dia 28 va obrir portes la Fira Scrap+Sitges, com us vaig explicar en entrades anteriors, no només ha estat un punt de venda de material, encara que és un gust trobar en tan poc espai, aquesta quantitat de fantàstiques botigues i cares amigues.
La fira ha constat de diferents espais i activitats, tallers, exposició, presentacions de nous materials i col.leccions, veure referents del scrap treballar en directe i trobada per parlar, opinar i debatre sobre el món del scrap.

Una feinada, que s' ha dut a terme perfectament organitzada, amb l' esforç i hores de moltes persones. 
Hi vaig poder anar dissabte, no tinc gaires fotos per acompanyar aquesta crònica, ni jo m' ho puc creure, però no vaig parar ni un moment... 
Sóc més de muntanya que de platja, el mar m' agrada més al' hivern i realment amb el vent i el temporal de llevant, només arribar arran de costa... impressionant!!!




I a l' entrar a la carpa... immersió total, abraçades, cares conegudes, retrobaments, posar cara a l' ànima de molts blogs que segueixo... i ni càmara, ni photocall ni res... quin desastre, ni una foto...
Em quedo amb totes les cares somrients que vaig retrobar durant el dia, algunes a qui no veia des de fa molt de temps i que em va fer molt feliç abraçar novament, veure els seus nous projectes i compartir-los per un moment. 
Pel que a mi respecta i com us vaig avançar, a l' Edifici Miramar, el meu, era un dels 53 LO de l'espai Art+ que s' exposaven, un per cada cartell de les edicions del Ral.li Internacional de cotxes d' època.
Aquesta és la meva pàgina!!!




Molt contenta de formar part d' aquest projecte. La veritat és que feia goig tants i tan diferents treballs bonics, cuidats, personals.
I quan la fira va tancar portes, vam seguir... Nexus+, les noies de Fem Scrap gairebé al complet i una estona per xerrar, debatre, compartir experiències amb persones de diferents punts de la peninsula. 

Opinions i conclusions que es podrien resumir en què, pels presents, el scrap és més que un hobby, no és només gaudir i dominar la tècnica, sinó els sentiments que s' aboquen en cada treball.
Les  noies de Fem Scrap ho van plasmar força bé en aquest tag que vam fer allà mateix!!!


També es va parlar del respecte per la feina dels altres. En la reunió hi eren presents persones amb moltíssims seguidors, que duen a terme a una gran activitat tant de treballs com tallers i que veien amb tristor com darrerament, es troben sovint amb còpies de la seva feina (inclosos tallers) o de l' ús de fotografies dels deus blogs.
La sol.lució per senzilla i evident, sembla que no s' utilitza amb la freqüència que caldria, sigui per desconeixement o descuit, però és tan fàcil com citar la font tant en les fotografies, com en els treballs que s' han inspirat en la feina d' altres, o demanar permís a l' autor per publicar o utilitzar la seva obra.
Es va demanar que féssim ressò d' aquest debat i així ho he fet, amb la confiança que aquestes situacions es donin cada vegada amb menys freqüència. 
I fins aquí el meu dissabte de fira!!!!!






9 comentaris:

  1. Es pot dir més alt però no més clar. Molt ben explicat. Em va encantar ser una d'aquestes persones que va compartir am tu una estona de la fira i de la trobada. Petonets

    ResponElimina
  2. Una pena no trobar-te a la fira...però ja et vaig dir al teu anterior post que vaig veure la meravella de LO teu el divendres, quan vaig anar. Li vaig fer una foto de record.
    Un petonet!!!

    Charo

    ResponElimina
  3. Silvia, m'encanta la combinació de colors, sempre tan fins i delicats com tot el que fas!
    muxu!

    ResponElimina
  4. M'agrada el teu LO, tan TEU!! els colors, la delicadessa.... molt xulo!!!
    I el que comentes és la part lletja del scrap. Fa molta ràbia veure com la gent s'aprofita del teu treball, però jo prefereixo seguir sentint i pensant que el scrap per mí és un plaer.
    Molts petons i a veure quand ens veiem!!!!

    ResponElimina
  5. Un LO precios! Tan equilibrat, elegant i delicat!
    Em va encantar torbar a veure't.
    Petonets, bonica.

    ResponElimina
  6. Un lo molt maco, ja el vaig veure a la expo de Sitges , quina llastima no haber pogut xerrar una mica més a la fira

    ResponElimina
  7. Me encanta tu LO!! Y me habría encantado encontrarme allí contigo!! la próxima vez será!
    Mil besos guapa!!
    cris

    ResponElimina
  8. Una crònica preciosa i una pàgina espectacular!

    ResponElimina
  9. I per fi m'he pogut posar a xafardejar pel teu blog!!! Oleeeee!!!
    Moltes gràcies per la xerradeta de divendres! Em va encantar conèixe't en persona i compartir pensaments.
    M'ha encantat la pàgina i la crònica d'Scrap+
    Espero tornar a coincidir!!
    Petonassos!!

    ResponElimina