28 de març del 2014

Deixem una mica apartats els collages...

Tocava una entrada diferent, fa dies que la tinc pendent.
Tenia una pila de fotos per arxivar, és en el moment d' actualitzar l' iphoto, quant descobreixo, els canvis que en poc temps, els "petits" de la família van experimentant.
Vaig apartar una sèrie de fotos que m' agradaven, fetes en diferents moments i n' he fet un mini.
L' he titulat "Créixer"!!!



L' estructura és molt senzilla, gairebé quadrat, és una mica més ample que alt pel marge dels "ullets" metal.lics. Les fulles interiors individuals i lligat tot amb cordonet prim. 
He fet servir els blaus fantàstics dels papers de Marisa Bernal "Naltin", de la seva col.lecció "La Maison", els tenia guardats per un projecte especial i aquest àlbum era el seu lloc!!!
Les bases són de paper texturat, blanc trencat i poca cosa més, trossets de blonda de paper, washi tape, algun gomet, etiquetes bàsiques que he baixat d' internet, gesso, tinta xina, pintura acrílica, un petit segell i retalls de paper, d' aquells de la caixa de sobrers, però als que sempre els acabes trobant utilitat!!


Pels títols he fet amb photoshop, una impressió en grisos sobre un paper digital de quadrícula, la portada és cartró reciclat d' una caixa de cereals, però aquest gris m' encanta.


He començat amb una definició de diccionari de "créixer". He col.locat les fotos dels nens, a banda i banda, contraposant una d' antiga i una d' actual.


Primer les meves nebodes,





i el meu fill.



Es fan grans molt depresa, la meva sensació és que massa depresa!!!
Els retindrem, per un moment, aturats en un àlbum!!!





3 comentaris:

  1. Un projecte molt bonic, tendre i emotiu!
    Per cert, he tornat ja de Sitges i he vist el teu LO!!!jajaja. Li he fet una foto. De fet, he fet una foto a tots els LO de les persones que "conec" gràcies al meu blog.
    Petonets i bon cap de setmana, Sílvia!

    Charo

    ResponElimina
  2. Doncs aquest àlbum es perfecte per aturar el temps i tenir un precios record! M'encanta la suscitat i elegància de la portada, Silvia. T'ha quedat preciós.

    ResponElimina
  3. Whauh Sílvia!! m'encanta la sensibilitat que transmet!! és molt molt bonic!! Petons i que tinguis un bon cap de setmana!!

    ResponElimina