18 de novembre del 2013

S' acosta...

A finals d' octubre, ja es començaven a sentir molt de lluny però amb insistencia els ding-ding dels picarols nadalencs.
Col.leccions, pal.letes de colors, primeres mostres de dissenyadores... i a l'inici de novembre el Nadal es pot dir que desembarcava amb tota l' artilleria pesada, papers, tutorials, segells, brillants, lluentons i purpurines per arreu.
Primeres propostes que van prenent embranzida... December Daily, Diari de Nadal o els Reptes de les noies de KDS... segur que hi han molts més, però no disposo de gaire temps i tot i així sempre et perds coses...
Voldria afegir l' inciativa de dos amigues, tot i que no faig "Project Life", m'agrada veure com avancen de mica en mica els seus, els van publicant en els seus blocs particulars i el que van crear a aquest efecte, ProjectLife aquí.
Doncs,  estan de sorteig, amb un kit preciós de targetes i xapes al marge de molts altres detalls per fer servir tant en els PL o àlbums de Desembre.
Ho podeu veure en aquesta foto i fent click AQUÍ sabreu que cal fer per participar!!!


Quí hi ha al darrere?
Doncs la Lali i la Cristina Álvarez

Mica en mica van creant més elements per la seva botiga on line YoY Scrap, "sin prisa pero sin pausa" verdad chicas!!!???
Les noies de la meva taula vam tenir la primícia al Scrap&Art2, i ja em vaig endur tres models, ah!! en fan també en català, cosa que particularment agraeixo, un altra novetat són les blanques bàsiques que pots personalitzar a la teva manera amb pintura, transferències, purpurines, com tu vulguis!!!



I amb tota aquesta febre, doncs m' he plantejat/proposat? intentar fer un Diari de Desembre, per primera vegada.
No m' entusiasma el Nadal, és un moment en que els records és fan vius, genials i per això més dolorosos, però desembre arriba m'agradi o no i vull provar a documentar-lo, qui sap, potser trobaré una fórmula per fer-ho tot plegat més portable!!
Així que ja tinc clara l' estructura i en principi tot el material triat!!!


Excepte un comprat expressament, els demès, son papers que ja tenia i gens nadalencs, predomina el blanc, els blau verds i una mica de negre, paper vegetal per jugar amb transparències i tags que m' he descarregat d' internet. L' estrella, taaa-chaann la Fuji Instax que els meus nois em van regalar pel sant!!!

Us aniré mostrant com va prenent forma tot això, però encara no hem començat desembre!!!
i ara... segur que no sentiu també els picarols...






5 comentaris:

  1. Ja tinc ganes de veure aquest diari de nadal! Ben segur que podràs canalizar totes les emocions i vivències d'una altra manera.
    Un petonet, guapa
    Un Petonet guapa

    ResponElimina
  2. ¡que post más chulo! muchas gracias GUAPA!! y mucho ánimo con el diario de diciembre, seguro que disfrutas mucho haciéndolo y luego podemos compartirlos todos!
    mil besos
    cris
    lalchimisteartisane.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Ànims Sílvia!!! segur que et quedarà precios i en gaudiràs molt!!! Molts petons!

    ResponElimina
  4. m'agraden els papers que has triat perque no són els típics nadalencs! segur que sortirà algo xulo!

    ResponElimina
  5. Hola guapa!!!
    Muchas gracias por usar nuestras cositas!! y por ser nuestra primera clienta!!! no sabes la ilusion que hace. Estoy dandome una vuelta por aqui... y estoy flipando!!! Me encanta tu estilo!!

    Lali.
    www.lalialvarez.com
    http://projectlifeaqui.blogspot.com.es/
    https://plus.google.com/communities/114869389706412359056

    ResponElimina