3 de novembre del 2013

Mica en mica...

Us parlava fa uns dies sobre el cap de setmana a Scrap&Art organitzat per KDS, us mostraré les meves interpretacions sobre les propostes que Nulka, Jaszmurka i Munkaa ens van portar!!!

ART JOURNAL amb Jaszmurka

Si heu passat alguna vegada per la seva web, suposo que haureu comprobat la capacitat d' aquesta artista per crear collages bonics, especials i espectaculats, sovint amb ben pocs elements.
Utilitza les tipogràfies com una element mès que te tanta importàcia com les imatges.... genial...
Ella i Nulka ens van ensenyar a fer servir les transferencies d' imatges en els ArtJounal, coneixia ja aquesta tècnica, però sempre va bé, veure petites diferencies respecte qui l' aplica, trucs, detalls...


LO amb Nulka

Els seus treballs tenen sempre molta força i originalitat, fa anys que segueixo el seu bloc i mai no em deixa de sorprendre.
Ens va propossar una pàgina amb els papers de la darrera col.lecció SODAlicious, blanc, negre i verd menta, es tractava de fer servir mès d' una foto, ens va proposar també noves idees per la decoració, aquesta és la meva interpretació.


i encara queda mès!!!!

6 comentaris:

  1. Ho saps perquè t'ho repeteixo constantment...ets una artista!
    m'encanten les teves interpretacions. Oso polita!

    ResponElimina
  2. ¡Hola! jejeje...jo també vaig mica en micaacabant cosetes del cap de setmana del Scrap&Art, amb una mica de sort tindré totes les coses pendents després del nadal!! jejejeje!! La página et va quedar preciosa, m'agraden les imatges i el títol, enhorabona! Amb l'art journal jo no m'acabo d'inspirar però m'encanta aquest fer! Salutacions!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt aquest LO, Sílvia!

    Petonets i bona setmana!

    Charo

    ResponElimina
  4. Oh Sílvia!!!! m'encanten!!! artistassssssssssssssssssssaaaaaaaa!!!

    ResponElimina
  5. ¡menuda artistaza estás hecha, maja! me ha enamorado el detalle de la segunda foto rompiendo totalmente con las demás... súper chulo!!!
    besos
    cris
    lalchimisteartisane.blogspot.com

    ResponElimina
  6. me encanta como te ha quedado!!!! tus fotos son alucinantes, como siempre... y me mola que no hayas usado exactamente el esquemos quen os dieron.

    Lali.
    www.lalialvarez.com
    http://projectlifeaqui.blogspot.com.es/
    https://plus.google.com/communities/114869389706412359056

    ResponElimina