12 de setembre del 2013

Redecorant el meu espai...

La tardor passada vaig decidir fer canvis en una habitació per tenir un espai on poder treballar al meu aire, us ho explicava aquí.
He anat fent canvis mica en mica, fent-lo meu però mirant de gastar el mínim possible. Les estanteries són caixes de fruita reciclades, igual que els contenidors per una part del material.
Hi havia a casa una serie de mobles guardats al garatge, que per diferents raons tronats, lletjos o passats de moda, estaven arraconats.
Segueixo fa molt temps el bloc de la Neus, inicialment All washi Tape i des de fa uns mesos CREA DECORA RECICLA, si no el coneixeu us recomano que hi passeu, és molt bonic, amb unes fotos precioses, inspiració i tutorials  molt pràctics.
No he pogut fer encara els seus tallers de Chalk Paint, però seguint les seves explicacions i els consells de la meva germana que si l' ha fet, em vaig atrevir a fer alguns canvis de "look" als mobles del garatge.
Amb el bon temps, he aprofitat estonetes de les vacances per pintar al jardí, els colors de la paleta d' aquestes pintures encara són més bonics amb la llum del sol.


Vaig triar un blau indefinit, d' aquests que m' agraden tant i que faig servir sovint en els meus treballs... idees fixes!!!
Però és que és espectacular!!!


Els primers van ser dos tamborets, tristos i sense personalitat, que van quedar així de bonics.

 Animada com estava vaig seguir amb una caixeta de fusta, provant amb un lleuger decapat,  un paper de scrap que lligava perfecte de colors, li va donar llum i un acabat ben xulo.

Finalment, sóc força ordenada i tot el material petit de scrap el guardo en llaunetes de caramels, estaven tal qual amb la propaganda i per això no les tenia a la vista, esperava veure que feia amb elles per què a més de pràctiques fossin decoratives i vaig decidir pintar-les també.
 Vaig afegir un retol de Dymo a la part del darrere indicant el contingut, ara ja poden estar a l' estanteria on queden perfectes.

Sento no tenir fotos del "abans", quant em vaig posar a pintar, no vaig pensar en el post del bloc, és el que tenen les vacances i les ganes de fer una cosa... 
El cas és que ja tinc altres colors a punt, per seguir amb altres peces.

Gràcies Neus per posar-ho tan fàcil!!!!
Gràcies Mire per aguantar la tabarra de whatsApp!!!


7 comentaris:

  1. Aquests blaus m'encanten i ara tinc curiositat per veure com et queda l'habitació.
    Felicitats a tu i al teu poble pel dia d'ahir; va ser impresionant!! fent via fent país....cap a l'independència!!! Molts petons Sílvia!!

    ResponElimina
  2. Aquests blaus m'encanten i ara tinc curiositat per veure com et queda l'habitació.
    Felicitats a tu i al teu poble pel dia d'ahir; va ser impresionant!! fent via fent país....cap a l'independència!!! Molts petons Sílvia!!

    ResponElimina
  3. Com la Helena, curiositat per veure l'habitació....
    Expentant...
    muxu!

    ResponElimina
  4. No sé com serien abans, pero ara t'han quedat molt macos!!!. La capsa de fusta és una meravella!
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
  5. T'ha quedat ben xulo! La chalk paint és una meravella! I tot i no haver fet cap taller, sembla que la domines perfectament! Jo a veure si la provo una mica més, que he fet ben poca cosa!

    ResponElimina
  6. M´agrada molt com t´ha quedat tot, sobretot les llaunes. Ara ja tinc ganes de provar de fer una.
    A veure si tornem a coincidir.Sempre ès un plaer parlar amb tu una estoneta.
    Petonets

    ResponElimina
  7. Una feina molt ben feta ; ) m'encanta com t'ha quedat i el color escollit. Moltes gràcies per les teves paraules i per recomenar el meu blog, es molt gratificant per mi llegir-te. Fins aviat!

    ResponElimina