5 de març del 2013

els primers canvis...


... passejo per altres blocs i es fa evident que tothom espera amb impaciència el canvi d' estació i l' arribada de la primavera, propostes de pàgines amb flors, papers de colors vius, nous motius d' inspiració pels treballs...
a mi el fred i l' hivern m' agraden, trobo tanta inspiració en el gebre, la boira o la neu com en el sol. Pot ser l' hivern a la ciutat és percep més trist i gris que no pas al camp, heu pogut gaudir alguna vegada de la neu sobre els arbres en un dia assolellat!!! és espectacular!!
M' agrada percebre el pas del temps en els canvis, el fet de gaudir de temps lliure i tranquil.litat només els caps de setmana, fa que els mesos vagin passant a velocitat de vertigen i malgrat ens queden encara dies per l' entrada formal de la nova estació, en un obrir i tancar d' ulls serà aquí.
La natura ens ofereix canvis constantment, gaire bé d' una setmana per un altra, avui encara les llavors plantades mesos enrera dormen amagades i demà comences a veure petits brots verds tacant la terra marro fosc.
Els camps dels nostres veïns estan nets i llaurats, preparats, igual que el bosc amb una nova imatge després de les pluges.
Als testos de casa els bulbs de Muscari han florit a finals de febrer, flors d' hivern tant o més boniques i amb olors suaus que et fan somriure quant obres la finestra...



...però l' indici de que alguna cosa està canviant, son les petites, perfectes i invisibles violetes, que van sortint amagades entre la fullaraca seca a raser, sense pressa, però fent-se evidents cada dia una miqueta més...
la primavera s' acosta de puntetes!!!!

5 comentaris:

  1. Oh Silvia! quin post més xulo! les fotos són una passada i... t'he dit algun cop que escrius molt bé? m'agrada molt llegir-te.
    Muxu haundi bat,
    Helena

    ResponElimina
  2. qué bonic el teu escrit, tot un elogi a gaudir de l vida pas a pas, sense avançar-nos, sense buscar resultats abans d'hora que fan que no vegis els primers brots, l'inici de tot..que nés d'important! Gràcies!

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord amb l'Helena i l'Olga. Un post preciós Silvia!!!!! Per un moment, lleginte, he sentit que el temps parava al meu voltant i he respirat somrient. És com quan plou i mires per la finestra. Les fotos una xulada!!! A mi també m'agrada molt l'hivern. Un petoneeeet guapa!

    ResponElimina
  4. Oh!!! <3
    La veritat que sí que ens hem de fixar en les petites coses i tot allò que ens porta cada moment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies a totes, de vegades el bloc és com pensar en veu alta i m' agrada molt que ho compartiu!!!
      Fins aviat!!

      Elimina