28 de gener del 2013

Scrap-Zakka

Feia temps que volia fer un dels tallers que organitza All washi tapes a Coco-Mat, aquest passat dissabte per fi hi vaig participar !!!
El concepte Zakka, per qui no ho coneix, ve del Japó i fa referencia als objectes que milloren la nostra vida no tant per la seva funcionalitat, sino per la seva bellesa sempre unida a la simplicitat.
Els objectes zakka fugen del consum compulsiu, han de ser atractius, simples i plens de context doncs més que ser comprats han de ser creats per un mateix, s' inspiren en el que ens envolta, en els colors i textures de la natura.
Cada vegada més parlem d' un "estil" de vida, de veure les coses, de decorar.
He de dir que m' ha atrapat, en la mesura que mai no m' ha agradat acabar els meus treballs amb massa ornaments, sovint em faig les meves pròpies etiquetes amb colors suaus i pocs elements, prefereixo una paraula amb sentit com a complement a una imatge, que cintes, blondes, flors o tags...  
Així que vaig gaudir d' allò més amb les explicacions de la Neus, compartint els preciosos llibres que ens va portar per que poguéssim entendre el concepte, tal com ella va dir, amb aquelles imatges no cal saber japonès per quedar enganxada a cada una de les pàgines.
El grup com sempre que he fet un taller, doncs de noies estupendes amb un interès comú, per tant bon ambient, informacions compartides, sempre surts aprenent molt més del que esperaves i la veritat és que cal dir que l' entorn de la botiga que respira tranquil.litat i harmonia arreu on mires, sigui perfecte per que t' adonis que a fora és fosc i la tarda ha passat sense que t' hagis adonat... i que més dir, que si era una boja de les cintes washi, ara ja no tinc remei... 

Aquí us deixo varies fotos del taller

i dels meus treballs


una carpeta, la meva amb pocs elements!!!


les petites llibretes,


una caixa ben especial,


i un sobre molt particular, del qual no puc donar més informació per que ha de ser la Neus qui desvetlli el seu secret en propers tallers!!





7 comentaris:

  1. Me encanta ese concepto nuevo para mí en cuanto al significante pero no en cuanto al significado! ME encantarís saber más sobre ello...y...cómo podría disfrutar de un taller como ese?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga,
      los talleres los organiza All washi tapes, puedes en contrar información en su blog!!

      Elimina
  2. No pares, no pares!!! Així m'agrada :)
    Visita el meu blog....regalet per tu!!!
    Un petonet guapíssima

    ResponElimina
  3. M'agrada moltíssim!!!. Molt delicat, senzill i meravellós.

    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
  4. Qué trabajos más bonitos!!
    Bs

    ResponElimina
  5. Doncs a mi també m'ha cautivat, com ho has explicat i el que has fet!! Realment preciós!! Trobo que les coses sencilles millor que millor!!!

    ResponElimina
  6. Us va quedar tot preciòs. Moltes gràcies per aquest post i gràcies per explicar-ho tant bé. Una abraçada

    ResponElimina