27 de novembre del 2012

i es va acabant novembre...

Entrem  al tram final abans de festes, les meves llistes "coses a fer" és multipliquen, compres, pensar menús per la nit de Nadal, recopilar les coses que durant l' any he pensat que podrien agradar a un o altre i he anat apuntant a l' agenda...
... per diferents motius aquest any no tinc gaires ganes de nadal... però passejant pels blocs que habitualment segueixo, és molt difícil que no s' encomani una mica d' il.lusió i que els records d' altres nadals passats et vinguin a la memòria i pensis que deixar que aquests dies passin de puntetes, no et farà sentir millor i que val la pena aprofitar qualsevol moment per cel.lebrar.
Així que el cap de setmana mentre treballava  en el "swap", vaig decidir provar a reciclar unes etiquetes de roba que guardava.
Aquest és un dels Tags (etiquetes), es pot millorar força, però la idea era transferir una imatge a roba i aquest pas si ha quedat correcte.


Per qui no hagi fet mai una transferència, no és difícil, us cal una imatge impresa (laser), tenir en compte que el que transferiu quedarà en negatiu (si hi han lletres, números... quedaran del revés). Retalleu la imatge i amb un pinzell humit, cobriu la part impresa amb Gel Medium (Mod podge o similars) i la poseu sobre la roba (cara avall).
Feu una mica de pressió per que quedi ben enganxada i cal deixar assecar, en funció de les dimensions trigarà una mica més, jo vaig esperar uns 10 m.
Quant està seca, hi passem el pinzell moll en aigua però escorregut, amb l' index anem fregant sobre el paper, no gaire fort!! anirem fent una mena d' encenalls que aniran deixant cada vegada més fina la transferència, fins que anirà sortint la imatge... 
Espero que algú li pugui servir!!!

3 comentaris:

  1. Jo tinc moltes ganes de provar les transferències...a veure si m'animo!

    Petonets!


    charo

    ResponElimina
  2. Doncs jo soc bastant desastre amb les transferències!! ho he provat molts cops però no m'acaben de quedar bé!
    Seguirem intentant'ho!
    Petons,
    Helena

    ResponElimina
  3. Molt bona la teva explicació...ho provaré!! Un petonet guapa i sigui com sigui, visca el Nadal!!

    ResponElimina