28 d’octubre de 2012

... i els resultats!!!

Aquests van ser els dos treballs que vam fer amb Jaszmurka:
Un mini!!!!

ArtJournal!!!!vam fer dues propostes, la primera treballant sobre una paraula o frase pròpies, en el meu cas vaig triar "Memòria".
La segona el que ens inspires el ScrapArt-Weekend, per mi la paraula que millor definia els dos dies és "rialles", l' Helena em va escriure la mateixa paraula en basc i Jaszmurka en polonès, amb les tres versions he jugat en la meva pàgina... aquest és el resultat!!


We made two proposals, the first we work on a word or phrase we choose, in my case "Memory." 
The second, what inspires us the ScrapArt Weekend, for me the word that best describes these days is "laughter",  Helena wrote the same word in Basque and Jaszmurka in Polish, with three versions I've played in my page ... this is the result!!


8 comentaris:

 1. T'ha quedat molt bé!!

  Petons!

  Charo

  ResponElimina
 2. Quin blog més bonic que tens, m'agrada molt! I els treballs ja ni dir-ho, tot tan delicat tan senzill i sofisticat a la vegada i les pàgines del taller fantàstiques. T'aniré seguint per aquí, un petonet!

  ResponElimina
 3. Moltes gracies pels vostres comentaris em fa molta il.lussió rebre' ls.
  Fins ben aviat!!

  ResponElimina
 4. Ooooooooooohhhhhhhhhhh!! que xulo que t'ha quedat!!! I a tu t'agrada molt el blog de la Nulka (a mi també); però el teu és una passada! m'encanta. És com simple, clar, net....tot el contrari del meu!!! i és que les màquines i jo....
  Un petó ben gros,
  Helena

  ResponElimina
 5. Uaua, aquest art journal m'encanta!!! jo sóc fan de la Jasz!!!!

  ResponElimina
 6. Vaig veure un treball teu al bloc de Sodalicius!!
  A mi també m' agrada molt la Jasz, però soc més fan de Nulka!!!
  Que bó es com de petits triar els mags d' orient!!!!!

  ResponElimina
 7. Hola, sóc la Núria la fornera! Esperava veure el teu últim treball. Des del dia 22 de desembre vull fer scrap no sé com començar. He mirat per Internet i ho he vist una mica complicat. Pregunta: una botiga a Barcelona que es puguin comprar tots aquests materials? Gràcies, un petó!

  ResponElimina