31 de gener del 2016

tancant el 2015...

Sé que aquestes alçades, tothom està planificant l'any nou a nivell personal, laboral i creatiu.
Jo també, tinc a punt eines i a priori els projectes en què vull centrar-me...
malgrat que després de festes, estem una mica saturats de Diaris de Nadal, debia aquesta entrada a persones molt estimades i encara que tard, crec que no puc començar el 2016 en el blog, sense aquesta publicació.
Novembre i desembre van ser dos mesos intensos de feina a nivell laboral i creatiu, tenia varis treballs per acabar i dos projectes il.lussionants.
Un era les noves carrosses per la cavalcada del preciós poble on estiuejo des de fa ... vint-i-molts anys... 
Amb el Joan i la Yolanda, vam dissenyar, dibuixar i imaginar, una per una, les sis carrosses i les mans prodigioses d' ells el Joan R, el Jaume i un munt d'altres persones que van posar temps i il.lussió, els Reis d'Orient van lluir fantàstics a la seva arribada a la nostra Vila.

Foto cedida per Lydia Mongay @licalferrer

L'altre projecte, va ser un taller per la Montse i el David d'Alfil.be Santa Coloma, agraïda per què una vegada més comptessin amb mi, no podia deixar passar l' oportunitat  de mostrar el que vam fer.
La prioritat era que les noies, es portessin a casa el projecte acabat i per aquest motiu, vam treballar intensament i el temps va passar volant, per aquest motiu no tinc cap fotografia... quin desastre d tallerista... 
Vam preparar un Diari de Nadal, per la majoria d' assistents era el primer contacte amb l scrap i per aquest motiu em calia una estructura, fàcil de dur a terme i d' altra banda que pogués créixer segons les necessitats de cada una d' elles.
Vaig optar per blocs de 4 fulles, lligats per anelles, un cop après el procés, elles podien continuar a casa ampliant el seu diari tant com els fos necessari.


Haig de donar les gràcies a la Montse per acceptar la meva proposta de fer servir la col.lecció 
i a la Marisa, per permetre que la fes servir en el meu projecte.
Amb aquests papers, va ser fàcil... dolç, càlid i ple de llum.
Moltes gràcies Marisa i Montse per posar-m'ho tan fàcil.


Amb aquesta base, poca decoració era necessària, vaig optar per pàgines netes i deixar protagonisme a les fotografies i el paper.
Una mica de gesso, segells, paper vegetal troquelat, algun guarniment de fusta i poca cosa més...






Moltes gràcies a les noies que van venir al taller.
Fins aquí, doncs un nou any acabat, una de les fites a aconseguir per aquest 2016, és sense dubte poder portar aquest raconet una mica més al dia.
Gràcies per passar per aquí.


3 comentaris:

  1. Xulíssimes les carroses i preciós aquest diari de Nadal! Petonets i bona setmana!

    ResponElimina
  2. Que emocionant participar en la decoració de les carrosses! I aquest mini és tan cuco... Segur que ja els has creat addicció al Scrap a les que el van fer. ;)
    Petonets

    ResponElimina
  3. Això de les carroses m'ha sorpés i m'ha agradat molt!!. I què dir d'aquest Diari de Nadal??...m'encanten els fons que has creat!!!
    Una forta abraçada i molt bon cap de setmana!!!


    Charo

    ResponElimina