15 de març del 2015

Atura't ... i respira

Pinterest m'inspira en molts aspectes, en els murs sovint trobem paraules, tipografies i missatges genials, aquesta em va arribar en el moment adequat!!!


Vaig acabar l'any amb una pila de projectes en procés i d' altres per començar, no he parat a nivell creatiu i això m' agrada, si no fos per que em cal una mica d'ordre al meu caos d' idees.
Tinc poc temps per dedicar-hi i això fa que em calgui planificar bé i establir prioritats...
Publicar al blog, ha estat el dany col.lateral... m' ha faltat temps per tot...

M' ha costat, m' ha calgut arribar a mitjans de Març per tenir tot una mica més controlat.
No he parat de fer coses boniques, il.lussionants i que em fan sentir molt bé.
I m' he aturat... he respirat fondo i he posat una mica d' ordre a fotos, àlbums, collage, LO, taula, projectes i tallers...

Aquesta llibreta, amb butxaca zip exterior, serà la forma perfecte d' anotar, terminis, idees, llistats i prioritats en ordre!!!


Un altre tema pendent... donar les gràcies a les persones que m' han acompanyat en els tallers que m' han proposat aquest any nou, per compartir aquestes estones de manualitats, creativitat i la millor companyia.


Organitzat per Montse i David, d' Alfil.be Santa Coloma, taller d'iniciació al Scrap.



Taller organitzat per l' Ajuntament de Vilanova de Sau, la Mila ens va llegir un preciós manifest en relació al Dia Internacional de la Dona. Vam riure, decorar una caixa de fusta, on vam guardar un petit tag amb paraules boniques escrites pensant en cada participant del taller i reflexions de dones de totes les edats... una tarda perfecte.

Àlbums i collage acabats, pendents de post i llibretes a punt, pels projectes a llarg termini, per anar treballant durant l' any, la meva forma de plantejar un PL personal.



Molts projectes nous, que us aniré mostrant de mica en mica, gràcies per seguir per aquí, prometo ser més constant i posar al dia, aquest raconet...
Fins ben aviat!!

5 comentaris:

  1. Tots hauríem de parar de vegades, per respirar, recolectar i seguir endavant plenament conscients i no només amb el pilot automàtic posat. De totes maneres, és genial saber que has estat desbordada de creativitat. Tinc moltes ganes de veure tot el que ens has d'ensenyar. Per ara aquest personal PL te molt bona pinta!
    Molts petons

    ResponElimina
  2. Tots hauríem de parar de vegades, per respirar, recolectar i seguir endavant plenament conscients i no només amb el pilot automàtic posat. De totes maneres, és genial saber que has estat desbordada de creativitat. Tinc moltes ganes de veure tot el que ens has d'ensenyar. Per ara aquest personal PL te molt bona pinta!
    Molts petons

    ResponElimina
  3. Doncs si, de vegades s'ha de parar, respirar...per a poder continuar amb les idees més clares.
    Per cert, tot el que has ensenyat és preciós i amb aquest toc de dolçor que sempre tenen els teus treballs!
    Petonets, bona setmana i si vas a Sitges dissabte...potser ens veurem (jo vaig amb una amiga)!


    Charo

    ResponElimina
  4. Aiii!!! jo també hauria d'aturar-me un moment i posar una mica d'ordre en aquest caos creatiu que tinc!!
    Felicitacions pels teus tallers i per totes les coses boniques que fas que tan m'agraden. Petonets!

    ResponElimina
  5. Hola Sílvia,
    ja he estat fent un volt pel teu bloc, fas unes coses molt boniques...!
    Seguim en contacte....ah, em faig seguidora!
    Petons

    ResponElimina