18 de juny del 2014

Una nit perfecte!!!!

La meva amiga Sylvia, va fer anys i dissabte ho va voler cel.lebrar amb un fantàstic soparet de "noies"!!!
Va ser una nit perfecta, per l' entorn i la companyia, algunes ens coneixíem, altres no, però es va crear un clima genial, en què totes vam sentir-nos com a casa!!!

fotografía propietat d' Elisenda Armengol

Terrassa sota una pineda, fanalets sobre les taules, llum indirecte desde el terra, anècdotes, moltes fotos que l' Eli va brodar, regals i molt riure...

Entre els regals, no podia faltar alguna cosa feta a mà, la mateixa amfitriona, la Sylvia, havia fet aquests bonics autoretrats, amb els quals no vaig poder resistir fer aquest LO!!!



Els elements, una cartolina kraft, paper decorat de la darrera col.leccio de Maja "Homemade lemoncurd", paper d' aquarel.la amb força textura, pintura "Fleur", Neocolors,  arpillera i blonda.
El títol està fet amb un filferro molt primet treballat a mà, la idea la vaig prendre un LO de Marisa Bernal i em va semblar una alternativa molt bonica als alfabets habituals, d' altra banda encaixava perfecte en l' aire que li volia donar al conjunt, tal com és ella!!!

Per cert, per si algú s' hi troba, vaig haver d' improvisar sortint de la feina divendres, no tenia materials, ni espai on treballar. En una ocasió l' Olga i la Núria de 40Tags, m' havien comentat que un dels serveis que elles donen a la botiga, és just aquest. Ja les coneixeu, només havia de demanar i ja tenia al meu davant el que volia, em vaig sentir molt i molt a gust!!!. Com l' esquema del LO el tenia molt clar, la veritat és que m' ho van posar molt fàcil per què quedes tal com l' havia pensat. Moltes gràcies a les dues, per tot!!!! 

4 comentaris:

  1. Una feina molt dolça i una companyia molt agradable !!!

    ResponElimina
  2. Preciós! Amb el toc de delicadesa que et caracteritza i queda tan bé!

    ResponElimina
  3. Preciós, elegant, delicat!!!. I la idea del filferro m'ha agradat molt!
    Petonets i bon diumenge!!!

    Charo

    ResponElimina
  4. Preciós i molt molt delicat !!!!

    Petonets

    ResponElimina