13 de juny del 2014

... i el segón mini!!!

En aquest post us comentava que estava treballant sobre dos minis molt minis, el primer ja el vau veure, vaig aprofitar el format petit de la col.lecció "la más bonita".
El segon en venia molt de gust, en la mesura que mai parlo d'una activitat que practico setmanalment des de fa una pila d' anys, BALLAR!!!
Segur que heu pogut llegir en infinitat d' articles lo saludable que és el ball, en qualsevol de les seves modalitats o estils, no tan sols pel cos, sinó per la ment i l' estat d' ànim.
Vaig començar a ballar, a rel de la mort de la meva mare, estava molt tocada i vaig tenir la gran sort d' estar envoltada d' unes persones fantàstiques que em van arrossegar literalment a aprendre "ball en línia" un cop per setmana... d' allà van sorgir noves amistats que m' acompanyen a dia d' avui i configuren una part important d' el meu cercle més proper. Ells van deixar de ballar, però novament vaig tenir la sort de trobar un grup de "mares" de l' escola del meu fill, que em van animar a continuar aprenent amb elles, d' això fa molt, però any rere any ens hem anat apuntant a les classes del Fèlix i la Cristina. 
El nostre grup de "nenes" s' ha anat reduint, però mentre poguem, no renunciem a la nostra cita setmanal, pel cami xerrem, compartim, despotriquem i un cop a classe riem de les pifies, oblits i despistes que tenim en les coreografies, dels meus dos peus esquerres... riure, música i ritme... una teràpia molt recomanable.
A les nenes, l'Alba, la Bea i l'Isa va dedicat aquest petit àlbum!!!!


És un àlbum desestructurat, amb papers de col.leccions diferents, però que junts m' agradava el conjunt, paper vegetal, fustetes, blondes, tags i alfabets reciclats.











Algunes fotos no tenen pot ser, gaire qualitat, estan tirades en moviment, però precisament per això m' agraden!!!
Bé, un secret que amb aquest post ha deixat de ser-ho!!!
Fins ben aviat!!





7 comentaris:

  1. Què bonic Sílvia!! és un plaer llegir els teus posts; crec que ja t'ho he dit algun cop, però escrius molt bé! A mi també m'agrada molt ballar; i el teu album és precios!!! els colors, les fotos i el teu estil elegant m'encanten. Petons!!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un mini molt xulo!!. I mira ja et coneixem una miqueta més!
    Petonets i bona setmana!

    Charo

    ResponElimina
  4. Ballar és genial! Tot i que ja fa temps que no practico, va haver una època que també em va ajudar molt aquesta activitat.
    Que bonic dedicar un mini al ball i a les amistats que et dóna.

    ResponElimina
  5. Un mini preciós !! I això de ballar em sembla estupenduuuuu jo mai ho he fet, i mira m'ha picat el cuquet...

    Petonets

    ResponElimina