23 de maig del 2014

Idees, temps, resultats...

Què tal?
s' em fa difícil actualitzar el blog amb regularitat, tinc la carpeta de fotos amb els treballs pendents d' editar, a petar!!!
M' anima pensar que no estic parada, vaig treballant de forma regular amb més o menys intensitat, que ja és molt.
El sol i els canvis a la natura, fan que em costi estar dintre casa treballant, quant a fora els colors, l' escalfor i les olors et donen tanta energia i bones sensacions!!!
S' em fa dificil no anar a passejar i fer fotografies, puc passar-me estones caminant amb la sensació que hi ha coses interessants per retratar o inspirar a cada passa!!!


Tot i així, porto força al dia el meu particular PL (pendent de post... quin desastre!!!), vaig restaurant mica en mica una taula molt antiga pel meu estudi (estarà acabat algun dia!!!???),  estic treballant amb materials i estructures, per un àlbum per un taller d' inici i he fet targetes per diferents esdeveniments de família i amics... no està malament !!!
Avui justament volia compartir una targeta i una lletra alterada, les dues coses van ser per la meva neboda que feia 16 anys.
Per la targeta vaig fer servir els papers de la Marisa Bernal de la seva col.lecció "corazonadas", els quadrets vichy m' han agradat de sempre i l' encert dels colors que els hi ha donat els fan, en el meu cas, un recurs perfecte per encabir-los a qualsevol treball. 



Poca cosa a afegir, he deixat la portada una mica més curta per jugar amb els dos estampats del paper i poc guarniment cinta japonesa, una banderola de cartonet beige, boto i tot tancat amb cordill.
L' interior conté el regal i la dedicatòria, però això només és per la Mariona!!!
D' altra banda li devia per la seva nova habitació un detall per decorar. Fa uns mesos a Mercantic, vam trobar una lletra "M" minúscula preciosa, però pintada amb uns colors força lletjos. 
Aquesta és la seva nova imatge!!!


Esta pintada amb Autentico Chalk Paint, comprada a Crea, Decora Recicla, en color blanc antic i decapada. Una mica de paper de diari, cinta japonesa, tot difuminat amb gesso i la mateixa pintura, i estampada amb un petit segell floral. Cordonet de cotó i un picarol pintat també amb Chalk paint per donar un acabat mate i més rústic.



Els angles estan llimats i acabats amb una mica de Distress.
La lletra era prou maca, la veritat és que poc li calia!!!
Fins aviat!!!

7 comentaris:

  1. M'ha agradat molt la targeta. Tens raó, aquests papers de la Marisa es poden encabir a qualsevol lloc. A mi són els que més m'agraden de tots els que ha fet fins ara. La lletra també t'ha quedat molt maca. Avui justament he comprat una d'aquestes pintures i cera per tunejar unes caixes de maduixes. Ja veurem com queden. Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Quin gust tens per fer les coses, Silvia. Preciosa targeta i la lletra dolça i rebonica ♥♡.
    Petonets de colors

    Febrer blau cel

    ResponElimina
  3. No pares, Sílvia,I encara tens temps de passejar i observar la bellesa del que t'envolta. M'encanta com fas de la vida poesia!

    ResponElimina
  4. I ben que fas profitant de la natura!!!! m'agrada molt la targeta, molt delicada com sempre, i a mi també m'encanten els quadrets vichy; però la lletra és una passada!!! em rexifla!!!! super super bonica!!!! Que tinguis un bon dia!

    ResponElimina
  5. La tarjeta es preciosa! Y la letra ... lo siguiente!!! Un besazo

    ResponElimina
  6. La tarjeta es preciosa! Y la letra ... lo siguiente!!! Un besazo

    ResponElimina
  7. La targeta és molt delicada i la lletra m'ha enamorat!!!
    Bona setmana, Sílvia!

    Charo

    ResponElimina