11 d’abril del 2014

... i un taller!!!

Vaig aprofitar a la Fira Scrap+Sitges per fer un taller amb l' Olga i la Núria de 40'Tags, sempre que vaig a la botiga quedo enganxada als treballs que solen tenir acabats o en procés sobre la taula. M' agrada molt la forma que tenen de barrejar tècniques i els acabats. La seva proposta no podia anar-me millor, aprendre diferents tècniques i jugar amb pintures ben diferents, acríliques, neocolors, panpastel...
En lloc de fer l' habitual àlbum, les vam posar en pràctica sobre un tag de fusta, que va quedar així d' espectacular i útil!!!



Em costa llençar-me a les coses noves, però vaig provar, esborrar moltes vegades, com soc una mica "cabezona" insistir fins que a més d' aprendre i provar em va quedar una mica equilibrat i amb l' estètica que volia.
Gracies a l' Olga per la seva paciència i per posar-me a mà tot allò que creia que em podria agradar, per engrescar-me a ser menys conservadora i deixar-me anar. Vaig gaudir moltíssim, amb tots els materials, les mans i el davantal plens de pintura de colors i com sempre unes companyes de taller encantadores.




Doncs aquests és el resultat, a diferència de les meves companyes que van treballar colors clars i brillants, vaig optar per aquests verds foscos però amb molta personalitat, els vaig tenir clars des de el primer moment, el carbassa és un contrast pot ser, molt potent, però tot barrejat m' agrada molt, la veritat.
Les hores van passar com si res, ho vaig passar genial i amb moltes ganes de repetir!!!


6 comentaris:

  1. xulíssim! m'encanta el resultat i els color també m'agraden.... tot i que jo ara estic molt "rosita" jajajaj Genial veure't entrar per la porta de la Fira de Sitges! un*

    ResponElimina
  2. Molt xulo!!! i felicitats per animar-te a provar noves tècniques i colors!! Petons!!!!

    ResponElimina
  3. Molt xulo el resultat, Sílvia!. M'agraden els colors tan "potents" amb la fragilitat del vidre i aquest cor de fil ferro!
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
  4. me encanta, sílvia, la verdad es q se aparta un poco de tu estilo ... pero !me encanta!
    un besazo

    ResponElimina
  5. M'agrada molt el resultat, i m'en alegro que t'hagin agradat les noves tècniques. Estic d'acord en que el carabassa li dona molta força!!!

    ResponElimina
  6. Preciòs Silvia, tots els colors que has triat han fet un conjunt espectacular !!! Si que es gaudeixen els tallers de l'Olga i aquest el tinc com a pendent !!! Em va agradar moltíssim !!!!

    Petonets i quina alegria veure't

    ResponElimina