5 de març del 2014

2ª edició Fira Scrap+Sitges

Imagino que les aficionades a les manualitats i el scrap en particular, ja deveu tenir tota l' informació sobre aquesta nova edició de la Fira Scrap+.
Per qui no ho conegui, us animo a anar, entre tanta creativitat pot ser, us entra el cuquet "craftie"!!!!


Explicar-vos sobre la fira, que al darrere de tota aquesta feinada hi ha l' Esther de Scrapagrapats, hi col.labora activament la meva amiga Marisa Naltin, tota l' imatge gràfica de la Fira és obra d' ella, inclosa la Rita, el personatge que acompanyarà totes les activitats que s' organitzen i que són gratuïtes. 
Aquí teniu l' enllaç a la web i al blog on trobareu informació sobre activitats, tallers, expositors i logística (horaris, transport...).

Una de les activitats proposades s' anomena Art+, aprofitant la coincidèincia amb el Ral.li Internacional de Cotxes d' Época de Sitges, es farà una exposició de 53 Layouts inspirats en els cartells de cada una de les edicions, em fa molt feliç dir-vos que col.laboro amb una pàgina, junt amb 52 artistes més, fa molta il.lussió i respecte alhora!!!


Doncs, aquest era un dels projectes en què he estat treballant darrerament, de moment no puc avançar imatges, haureu d' esperar una miqueta o molt millor, anar a Sitges a fer una passejada al solet i aprofitar per visitar la Fira i l' exposició.
Ens veiem a Sitges!!??


2 comentaris:

  1. Espero poder fer una escapadeta aquest any!
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
  2. Quina il·lusió oi?!!! ja tinc ganes de veure el teu LO!! Petons!!

    ResponElimina