11 de novembre del 2012

Ordre!!!

Crec que us ha passat a la majoria, que a mida que anem dedicant més temps a les nostres creacions, també es troba a faltar un espai per petit que sigui, on poder treballar sense tenir que recollir cada vegada que cal fer ús de la taula dels menjador... us deu sonar veritat!!
A l' estiu vam decidir fer canvis en una habitació, per poder guanyar espai per una taula... mica en mica m' he anat fent amb el meu racó i en la mesura del possible gastant el mínim.
Durant l' estiu he anat guardant caixes de fruita en bones condicions, les primeres a fer el canvi van ser de maduixes, em calia tenir el material ordenat i d' aquesta manera estan a mà i organitzades les pintures i les eines:






Fa unes setmanes xerrant amb les noies de 40 Tag's, els comentava que tenia més caixes per reciclar i elles els hi havien donat diferents usos a la botiga, un d' ells com estanteries.
Aquí em va venir l' idea, per acabar d' organitzar altres materials que de moment estaven en pots i caixes, ocupant molt espai (massa pel meu petit racó).
Així que vaig fer bricolatge i vaig trobar una forma divertida i decorativa de reciclar dues caixes de cireres (les anaven a tirar en una parada del mercat!!), alhora sol.lucionar com guardar una part de cintes de roba i washi tapes i algun altre material, aquí teniu el resultat:




Tenia les fotos pendents per descarregar, fa uns dies Laura (Blog de coses), donava idees per guardar les cintes washi de forma decorativa, doncs aquesta podria ser una sol.lució, ella m' hi va fer pensar en compartir-les, són una mica fosques doncs les vaig fer de nit i la llum artificial no és gaire bona, però espero que us puguin servir per noves idees!!

3 comentaris:

  1. La taula del menjador...és molt amiga meva, si!!!jajajajaja

    Aixó de reciclar les capses de les fruites està molt bé i la veritat és que el resultat m'agrada molt!

    petonets!


    Charo

    ResponElimina
  2. Molt bona idea,Quan puguis passat pel meu bloc t'hi he deixat una sorpresa!!!

    Cristina
    www.idea.cat

    ResponElimina
  3. Què genial! Quin toc més rústic,t'ha quedat organitzat i bonic!

    ResponElimina